Gaia pant svart

Gaia pant svart

625 kr
Beskrivning
Yogabyxa med fastsydd kort kjol i superstretchig och mjuk ekologisk bomull och elastan. Denna modell har en skön hög midja med resår invävt i tyget som också går att vika dubel om man önskar. Dessa byxor är hellånga och har en rynkad kant längst ner vid vristen som med fördel kan dras längre upp på vaden för en kortare "look". Tightsen har en kjol ovanpå med samma rynkade design längs med sidan av höften som nere vid vristen. I grenen finns en extra tygbit för ökad komfort. 
Yogabyxan har endast en sydd söm längs med insidan av benen, resten av tightsen är tillverkade och vävda i sin form vilket gör att bekvämligheten ökar, inget som skaver!
Tyget är vävt ganska tunnt (mycket tunnare än våra andra bomullsmodeller som ej är tillverkad i seamless) var därför lite extra varsam när du tar på och av byxan så att du ej fastnar med foten nere vid rynkningen på benet. Tyget är vävt av GOTS certifierad bomull blandat med elastan. Plagget är uppsytt i seamless teknik i Portugal

Material:
85% GOTS certifierad bomull
10% polyelastan
5% elastan

Storleksguide 
För att du lättare ska hitta rätt storlek så har vi angett modellernas mått nedan

Större modellen bär strl L/XL har följande kroppsmått:
benlängd: 85cm
Stussmått: 107
Midjemått: 77

Mindre modellen bär strl XS/S och har följande kroppsmått:
benlängd: 85cm
Stussmått: 94cm
Midjemått: 70cm

Om produkten
Material:
Eko bomull / Elastan
Tvättråd:
40 grader
Certifieringar:
GOTS certification GOTS
Om Saprema

Saprema designar yogakläder, träningskläder, danskläder och sköna vardagsplagg. Helt enkelt kläder för rörelse som sitter skönt och bekvämt men som du samtidigt kan känna dig vacker i.

Det är ekologiska yogakläder i material som bomull, bambu, ull och återvunnen polyester, certifierade enligt GOTS och OEKOtex 100.