Gaia top plommon/vit

Gaia top plommon/vit

Ordinarie pris 499 kr

Nu 299,40 kr

Beskrivning

Yogatopp i mörk plommonfärg med invävt vita trådar av mjukt och superstretchigt material. Toppen har tunna smickrande band över hela ryggtavlan och den breda axelremmen går en bit nedanför nacken så att det ej trycker eller skaver. Bh-toppen har ett brett resår nertill under bysten och har dubbelt tyg med plats för bröstkåpor (medkommer i plagget) som kan tas bort omman ej önskar ha dem.

Yogatoppen har inga sydda sidosömmar utan är vävda i sin form vilket gör att bekvämligheten ökar, inget som skaver! Tyget är vävt relativt tunnt ( mycket tunnare än våra andra bomullsmodeller som ej är tillverkad i seamless) Denna topp känns som ett extra skinn när du bär den! BH toppen är tillverkad av återvunnen polyester och elastan i seamless teknik i Portugal.

35% återvunnen polyester
60% återvunnen polyelastan
5% elastan


Storleksguide:
För att du lättare ska kunna hitta rätt storlek så har vi angett måtten på våra modeller som bär plaggen nedan.

Större modellen bär strl L/XL har följande kroppsmått:
Bystmått: 93cm
Midjemått: 77


Mindre modellen bär strl XS/S och har följande kroppsmått:
Bystmått: 88cm
Midjemått:70cm

Om produkten
Material:
Återvunnen Polyester
Tvättråd:
40 grader
Certifieringar:
Oeko-Tex certification Oeko-Tex
Om Saprema

Saprema designar yogakläder, träningskläder, danskläder och sköna vardagsplagg. Helt enkelt kläder för rörelse som sitter skönt och bekvämt men som du samtidigt kan känna dig vacker i.

Det är ekologiska yogakläder i material som bomull, bambu, ull och återvunnen polyester, certifierade enligt GOTS och OEKOtex 100.