Kali pant turkos/vit

Kali pant turkos/vit

649 kr
Beskrivning
Yogabyxa i mjukt och superstretchigt material som känns som att andra skinn på kroppen. Byxan har hög skön midja med resår invävt i tyget. Om man önskar kan man vika midjebandet dubbelt för få en lågt sittande modell. Denna yogabyxa är hellång och har en rynkad kant längst ner vid vristen. Tightsen har också ett hål vid hälen så att den kan bäras hellång över foten om man gillar extra långa ben.
I grenen finns en extra tygbit för ökad komfort. Yogabyxan har endast en sydd söm längs med insidan av benen, resten av tightsen är tillverkad och vävda i sin form vilket gör att bekvämligheten ökar, inget som skaver! Tyget är vävt relativt tunt (mycket tunnare än våra andra bomullsmodeller som ej är tillverkad i seamless).
Byxan är gjord av återvunnen polyester och elastan tillverkad i seamless teknik i Portugal. Kali är namnet på en av gudinorna inom den yogiska mytologin.

Material: 35% återvunnen polyester 60% återvunnen polyamid 5% elastan

Storleksguide:
Större modellen bär strl L/XL har följande kroppsmått:
Benlängd: 85cm
Stussmått: 107
Midjemått: 77

Mindre modellen bär strl M (hon kan även bära XS/S, men benlängden är bättre i strl M) och har följande kroppsmått:
Benlängd: 85cm
Stussmått: 94cm
Midjemått:70cm
Om produkten
Material:
Återvunnen Polyester
Tvättråd:
40 grader
Certifieringar:
Oeko-Tex certification Oeko-Tex
Om Saprema

Saprema designar yogakläder, träningskläder, danskläder och sköna vardagsplagg. Helt enkelt kläder för rörelse som sitter skönt och bekvämt men som du samtidigt kan känna dig vacker i.

Det är ekologiska yogakläder i material som bomull, bambu, ull och återvunnen polyester, certifierade enligt GOTS och OEKOtex 100.