Köp och leveransvillkor

Försäljningsvillkor

Samtliga priser inkluderar moms.

Leveransvillkor och fraktkostnader (inom Sverige)

Leveranser sker med Postnord varubrev eller DHL Service Point beroende på vikt. Vi skickar varor med Posten och DHL. Beräknad fraktkostnad visas i kundvagnen när du lagt i en eller flera varor. I kassan visas den totala fraktkostnaden för din order.

Leveransvillkor och fraktkostnader (utanför Sverige)

När du är inloggad visas fraktavgiften till det land som du angivit i dina kunduppgifter.

Leveranstid

Leveranstiden för varor i lager är normalt 1-3 vardagar. Vi garanterar dock inte att varorna kommer fram inom angiven leveranstid då oförutsedda förseningar kan uppstå. Vi lämnar ingen kompensation för olägenheter som kan uppstå vid eventuella förseningar.

Betalningsvillkor

Betalning görs via Klarna för köp inom Sverige. Om du handlar från annat land betalar du direkt på vår sida med kort.

Säker kortbetalning

Det går bra att betala med kort. Vi accepterar VISA och MasterCard. Vi samarbetar med Euroline/DIBS för att garantera en säker hantering. Din kortbetalning är säkrad genom Euroline/DIBS. Kortnumret skickas genom en krypterad förbindelse direkt till banken och lagras aldrig hos oss.

Ångerrätt / Returrätt

Full ångerrätt / returrätt gäller inom två veckor från det att du mottagit din beställning. Vi skickar med en returfraktsedel men fraktavgift och returporto betalas alltid av dig. Fyll i retursedeln som följde med din beställning och följ instruktionerna för hur man gör en retur. Observera att du är ansvarig för att paketera varorna så att de inte rimligen kan skadas under leveransen. Varor som är skadade vid ankomst pga. bristande emballage kommer att debiteras dig.

Returadressen är:
BBAB
att. Saprema AB
Norra Industrigatan 5
274 30 Skurup

Reklamationer

Får du en felaktig eller defekt vara ska du alltid kontakta kundtjänst så fort felet upptäckts. Vissa defekta varor ska returneras och märkas med ett returnummer. Defektretur sker alltid på vår bekostnad, men du får inte returnera utan att först kontakta oss. Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter (exempelvis postförskott). En defekt vara ersätts i första hand med en ny felfri. Observera att synliga transportskador måste anmälas inom 8 dagar till kundtjänst.

Reservationer

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och utgående varor. Vi har inget ansvar att leverera ordrar med fel prissättning, eller produktspecifikationer p.g.a. typografiska fel.

Personuppgifter

För att handla hos oss måste du fylla i alla obligatoriska fält vid kundregistreringen. Genomförd beställning innebär att du samtycker till att namn och adress registreras i vårt kundregister. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du anmäler dig för köp eller besöker vår hemsida kommer att behandlas av Saprema AB i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig, utföra ev. kreditkontroll, uppmärksamma dig på erbjudanden inom dina personliga intresseområden samt övrigt i marknadsföringssyfte. I detta syfte har vi också behov av att kunna föra över dessa uppgifter till våra samarbetspartners. Det är viktigt att vi får din e-postadress för att underlätta kommunikation i samband med order, men du kan själv välja om du vill ha nyhetsutskick från oss eller inte. Skulle du få ett nyhetsbrev från oss finns det en länk längst ner där du enkelt kan spärra ditt e-postkonto för framtida nyhetsbrev. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. För att få dessa uppgifter skickade till dig tas en administrativ avgift ut på 50 kr. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas. Utöver våra uppdragsgivare och samarbetspartners förmesectionar vi aldrig uppgifter till tredje part.

Trygg hos oss

Vi följer distansavtalslagen, konsumentverkets och allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och hoppas att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss.

Saprema AB, org. nr: 556892-1836