Palo Santo

Palo Santo

125 kr

Slut i lager

Beskrivning
Palo santo-rökelse har använts av ursprungsbefolkningar i Sydamerika sedan urminnes tider för sina hälso- och andliga fördelar. Palo Santo betyder ”helig pinne” på spanska.
Pinnarna används som förberedelse för meditation eller för att, ur ett andligt perspektiv, rena platser. Perfekt som inflyttningspresent!
Så här gör du: Tänd pinnen och låt den brinna under ett par sekunder så att den doftande oljan i träet frigörs. Blås ut lågan och lägg den på ett eldfast fat.

3 stycken, ca 1 cm tjocka och ca 8 cm långa
Palo santo trä från Peru med WFTO-märkning (fair trade) Dessa pinnar skördas utan att skada Palo Santo trädet. Endast gamla trä som dött naturligt i skogen i Peru används.
Den här producenten arbetar efter WFTOs 10 kriterier för rättvis handel vilket bl a innebär att man tar ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Just den här producenten fokuserar extra mycket på sjuk- och tandvård för barn i svåråtkomliga delar av landet.
Om Saprema

Saprema designar yogakläder, träningskläder, danskläder och sköna vardagsplagg. Helt enkelt kläder för rörelse som sitter skönt och bekvämt men som du samtidigt kan känna dig vacker i.

Det är ekologiska yogakläder i material som bomull, bambu, ull och återvunnen polyester, certifierade enligt GOTS och OEKOtex 100.