Saprema ställer om till yoga

Hej Yogavän!

Förändringarnas vindar sveper genom livet, så även för mig och Saprema. Jag har beslutat att ställa om Saprema från klädverksamhet till inspiration för yoga med onlinekurser, workshops och inbjudan att komma och yoga med mig på olika platser i Sverige och världen.

Jag har designat och drivit Saprema i över 15 år, men nu vill livet något annat med mig. Inte pga av det märkliga läget i världen just nu, utan för att livet har förändrats från fritt flödande liv med mycket resor och frihet till en annan magisk plats - med 2 små barn, mindre tid och rörelse i mindre cirklar. Jag är så tacksam för livet och alla olika resor och upplevelser jag fått. Nu är det dags för mig att fokusera på yogans rika värld mer ingående. Yogan var starten och vägen in i Sapremas klädkollektion och kommer nu också bli det som får mig att pausa. Yogan och min sadhana är det som ligger mitt hjärta närmast och för mig är det total lycka att kunna arbeta med just det. Kanske Sapremas klädkollektion kommer tillbaka någon gång i framtiden,vem vet… kankse någon tar över eller så blir jag åter igen inspirerad. Time will tell.

Tack!

Vilka fantastiskta kreativa och roliga år det har varit! Med start på Bali tillsammans med privata sömmerskor och 10 000kr i fickan till ett företag med 4 olika fabriker runt om i Europa och återförsäljare i Sverige, Norge, Spanien och Tyskland. Jag har lärt mig så mycket och träffat så många fina människor. Ibland har frustrationen varit stor över svårigheten att producera på ett bra sätt med hållbara material, men det har också varit roligt att följa trenden under åren och se att mycket går åt det håll jag från början visionerade om - även i de stora modehusen. Jag hoppas verkligen att det fortsätter åt detta hållet och att vi köpare fortsätter ställa krav och köpa plagg som är reko hela vägen. Klädindustrin sätter ett stort avtryck i världens miljö och du som konsument kan göra skillnad.

Jag vill tacka alla er kunder för ert förtroende, er fina feedback och återkommande köp genom åren. Det har alltid varit så kul att höra från er, och att ibland se Sapremas kläder vandra runt på stan, då har jag i hemlighet tänkt att - titta där går en av mina kreationer.

Utförsäljning

Jag säljer nu ut hela Sapremas lager med ökande rabatter vecka för vecka tills allt är borta. Hoppas du fyndar många nya godbitar till din garderob och yoga! Det ska bli spännande att se vad som försvinner först, och om något blir kvar! Alla kläder är som vanligt i ekologiska tyger och naturliga material. Våra ullplagg är stickade i Sverige och JOHAs ullkollektion är ett dansk företag. eteriska oljor och ansiktoljor är magiska kreationer från Bali.

Vi ses på yogamattan!

Saprema.se kommer framöver bli min egen yogasida där du kan hitta kurser, retreats och utbildningar - vi ses här vidare hoppas jag! Om det är något speciellt du längtar efter - maila mig så kan vi inspireras tillsammans och skapa en sida med ett härligt yogainnehåll! Känner mig väldigt inspirerad av att stötta kvinnor och mammor - kanske för att jag är i den fasen själv i livet just nu. Mama care helt enkelt.

Jag kommer även att fortsätta ordna yogaresor världen över med Yatra Yogaresor. Om du är nyfiken på vad vi gör så kolla gärna yatra-yogaresor.se

Ta hand om dig!

Namaste

Anna Asplund - grundare och designer