Saraswati pant turkos

Saraswati pant turkos

Ordinarie pris 899 kr

Nu 539,40 kr

Beskrivning
Turkos unisex yogabyxa med vida ben och låg gren, med bekvämt tight midjeband och mudd nertill. Trots mycket tyg känns inte byxan klumpig. Både midjeband och benmudd är i stretchig bomullslycra för att den ska vara så bekvämt som möjligt, inga smala resår som trycker in någonstans. Byxan har stora vida fickor på utsidan av båda benen.
OBS - storlekarna är något mindre än tidigare modell! framförallt pga att midjebandet är högre och avsmalnande.
Denna modell har funnits med oss sedan start och är en av våra stora favoriter! Denna gång har den lite längre benmuddar och midjebandet är avsmalnande upptill. Byxan kan såklart båras både till yoga och till vardags, till dansklassen eller till gymmet.

Saraswati är namnet på en av de yogiska gudinnorna. Hon representerar bland annat kreativitet i skapande, musik och konst samt passion för att studera.


Om produkten
Material:
Eko bomull
Tvättråd:
40 grader
Om Saprema

Saprema designar yogakläder, träningskläder, danskläder och sköna vardagsplagg. Helt enkelt kläder för rörelse som sitter skönt och bekvämt men som du samtidigt kan känna dig vacker i.

Det är ekologiska yogakläder i material som bomull, bambu, ull och återvunnen polyester, certifierade enligt GOTS och OEKOtex 100.