Silversmycke Saprema

Silversmycke Saprema

Ordinarie pris 299 kr

Nu 150 kr

Beskrivning

Vårt första Sapremasmycke har fötts! Vi älskar vår logga som har designats utifrån en påfågelfjäder - och inspiration från myten om fågeln Fenix. Med hjärtat och kärleken i Centrum. Saprema betyder - with divine love.


Smycket är tillverkat i Silver och handgjort på Bali, där vår grundare Anna tillbringar vintrarna och håller yogaretreats.
Smycket är ca 2 cm långt, kan hängas på en kedja som halssmycke eller om man vill ha det som örhänge kan man haka på det till ett öronhänge. Vi kommer snart tillverka yogiska malas med hänget i.


Myten om Fågeln Fenix...
Det sägs enligt legenderna att Fenix bränner sig själv på ett bål för att ur dess aska uppstå i föryngrad gestalt. Den gällde därför såsom en sinnebild av odödligheten. I kinesisk mytologi symboliserar fågeln Yin. Fenixens tårar anses hela sår och får dem att läka.

Om produkten
Om Saprema

Saprema designar yogakläder, träningskläder, danskläder och sköna vardagsplagg. Helt enkelt kläder för rörelse som sitter skönt och bekvämt men som du samtidigt kan känna dig vacker i.

Det är ekologiska yogakläder i material som bomull, bambu, ull och återvunnen polyester, certifierade enligt GOTS och OEKOtex 100.