Yogamatta i ull - grå

Yogamatta i ull - grå

895 kr
Beskrivning
Yogamatta i ull för lugnare yoga och meditation i naturligt grå färg. Vi är så glada över denna nya unika design som vi själva har tagit fram, vi har ej sett något liknande på marknaden. Kul att vara först ut!

Mattan används med fördel till yinyoga, kundaliniyoga och andra mjuka rörelser. Mattan är också otroligt skön att ligga på för meditation och såklart Savasana. Mattan är lite större än en vanlig yogamatta vilket gör att den är extra skön att sitta på.

Yogamattan har prickar på baksidan i latex för att den ej ska glida på golvet. De andra ullmattor som finns på marknaden idag har oftast en penslad baksida med antihalk, detta gör dock att de blir väldigt smutsiga på baksidan. Med denna nya matta slipper du denna effekt.

INFO:
Mattan är certifierad enligt Ökotex och Woolmark.
Ovan sidan är 100% ull
Undersidan har ränder av antihalk gjort av en mix av naturlig latex och syntetisk latex.
Mattan är tillverkad i EU.

Specifikationer:
* 1,5 cm tjock
* 75x200cm.
* 1,7kg
Om produkten
Material:
Ull
Tvättråd:
Handtvätt
Om Saprema

Saprema designar yogakläder, träningskläder, danskläder och sköna vardagsplagg. Helt enkelt kläder för rörelse som sitter skönt och bekvämt men som du samtidigt kan känna dig vacker i.

Det är ekologiska yogakläder i material som bomull, bambu, ull och återvunnen polyester, certifierade enligt GOTS och OEKOtex 100.